Volledige dag met gids

Invulling

De gidsdag is volledig in overleg en naar wens van de gasten in te vullen. Normaal gesproken zal er gestart worden tussen 6 en 8 uur in de ochtend en zal er minimaal  8 uur effectief gevist worden. Al het materiaal wat nodig is voor deze dag is inbegrepen. Benzine, kosten trailerhelling, gebruik van de boot, hengels, materiaal, aasvissen (optie) en dienstverlening visgids is inclusief. Materiaal wat stuk gaat of verloren wordt,dient te worden vergoed.

Dit geld ook voor gemaakte schade aan de boot of apparatuur.  

Drinken, ontbijt/ lunch dient zelf meegenomen te worden indien er geen gebruik wordt gemaakt van een arrangement.

Koffie, thee en Cup-a-Soup is in de koudere maanden inbegrepen. 

De gasten dienen zelf zorg te dragen voor een geldige visvergunning/vispas. In overleg kan dit door de visgids geregeld worden. 

De visgids is in geen geval verantwoordelijk voor lichamelijk letsel in welke vorm dan ook of verlies en/of schade aan materiaal. Het opstappen en vissen geschied op eigen risico. Het zelf hebben van een W.A. verzekering is een pre. 

 

Locatie 

Er zal in overleg met de gasten een keuze gemaakt worden voor het te bevissen water. Dit zal afhankelijk zijn van meerdere factoren (weersvoorspelling, jaargetijde) en de keuze van visserij en vis-soort. Standaard zal er gekozen worden voor het vissen op de wijde blik, de rivier de Vecht en het hilversums kanaal. Maar ook het vissen op het Gooimeer, randmeren of rivieren behoort tot de mogelijkheden. 

 

 


Catch & Release

"Er wordt zonder uitzondering gevist volgens het "Catch and Release" principe.  Al de vissen die gevangen worden tijdens de gidsdag zullen te aller tijde netjes geretourneerd worden in het water"