Tarieven huurboot

Huurboot

De huurboot is alleen voor een volledige dag te huren. Een volle dag bedraagt 8 uur. Extra uren kunnen in overleg, en voor aanvang huur, besproken worden. De visboot is volledig uitgerust. 

Gebruik fishfinder/dieptemeter met navigatie en hengelsteunen is inclusief.

De  electromotor is er  voor een kleine meerprijs bij te huren. 

Er kan gekozen worden voor 2 visstoelen, 3 visstoelen of 2 visstoelen en een werpstoel. Er is daarnaast  ook een mogelijkheid om de boot te gebruiken als de focus niet alleen op het vissen ligt. Dan wordt er een groot lounge kussen geplaatst op het deck waar normaal gesproken de 3e visstoel staat.  Op deze manier kan je met het hele gezin een lekker dagje varen en relaxen, of combineren met het vissen natuurlijk! 

Naast het huren van de boot is er ook de mogelijkheid om hengels en kunstaas te huren. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

De borg voor de huurboot bedraagt 250 euro en er zal vooraf een huurcontract ondertekend moeten worden alvorens de boot meegenomen kan worden. Daarnaast zal er een ID kaart of rijbewijs overlegd moeten worden. In het huurcontract staan alle voorwaarden verder  beschreven.

 

Huurprijs (inclusief benzine)

Volle dag: 160 euro *

inclusief electromotor: 170 euro

Weekend:  290 euro

 

* Helaas ben ik, ivm de stijgende benzine prijzen en na verhuur helaas steeds frequentere  onvoorziene reparaties en onkosten,  genoodzaakt om de prijzen voor de boothuur te  verhogen naar 160 euro.

Hopend op uw begrip,

 

Mvg Roy luza

 


Zelfstandig op pad

"Lekker een dag met visvrienden het water op! Ervaar de vrijheid door  zelf te varen, je stekken te zoeken en lekker je eigen plan te trekken! Dat is nu eindelijk mogelijk door deze zeer comfortabele boot te huren voor een of meerdere dagen!"