Tarieven huurboten

Huurboten

De huurboten zijn alleen voor een volledige dag te huren. Een volle dag bedraagt 8 uur. Extra uren kunnen in overleg, en voor aanvang huur, besproken worden. De visboten zijn volledig uitgerust. 

Gebruik fishfinder/dieptemeter met navigatie en hengelsteunen is inclusief.

Een  electromotor is er  voor een kleine meerprijs bij te huren. 

 

Huurboot "Fish on!"

Er kan gekozen worden voor 2 luxe draaibare visstoelen, 3 visstoelen of 2 visstoelen en een werpstoel. Er is daarnaast  ook een mogelijkheid om de boot te gebruiken als de focus niet alleen op het vissen ligt. Dan wordt er een groot lounge kussen geplaatst op het dek waar normaal gesproken de 3e visstoel staat.

Op deze manier kan je met het hele gezin een lekker dagje varen en relaxen, of combineren met het vissen natuurlijk!

Opstap plaats op het Hilversums Kanaal of op de rivier de Vecht.

Het is mogelijk om op een dag zowel de rivier de vecht, het hilversums kanaal en de wijde blik te bevissen.

 

 Huurboot "Pc 435 Fish"

Vanaf het voorjaar van 2024 zal deze boot te huur zijn. Boot is voorzien van 3 luxe draaibare visstoelen..  Opstapplaats op de rivier de vecht. Het is mogelijk om op een dag zowel de rivier de vecht, het hilversums kanaal en de wijde blik te bevissen.

 

Naast het huren van de boot is er ook de mogelijkheid om hengels en kunstaas te huren. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

De borg voor de huurboten bedraagt 250 euro en er zal vooraf een huurcontract ondertekend moeten worden alvorens de boot meegenomen kan worden. Daarnaast zal er een ID kaart of rijbewijs overlegd moeten worden. In het huurcontract staan alle voorwaarden verder  beschreven.

 

Huurprijs "Fish On!"

Volle dag: 175 euro * inclusief benzine

inclusief electromotor: 185 euro inclusief benzine

Weekend:  320 euro inclusief benzine

 

Huurprijs "Pc 435 Fish"

Volle dag: 150 euro * inclusief benzine

Weekend:  280 euro inclusief benzine

  

*- Bij normaal varen en vissen zal je niet over de 5 liter benzine verbruik komen. Indien je meer dan 5 liter benzine verbruikt, zal dit in rekening gebracht worden.

 

Mvg Roy luza

 


Zelfstandig op pad

"Lekker een dag met visvrienden het water op! Ervaar de vrijheid door  zelf te varen, je stekken te zoeken en lekker je eigen plan te trekken! Dat is nu eindelijk mogelijk door deze zeer comfortabele boot te huren voor een of meerdere dagen!"