Halve dag met gids

Invulling

Natuurlijk is de kans op het vangen van meer roofvissen groter naarmate je meer uur op het water doorbrengt. Desondanks kan het heel lonend zijn om op bepaalde jaargetijden te kiezen voor een halve gidsdag waarbij je bijvoorbeeld een mooie zomeravond meepakt. Hierbij kan het best eens zijn dat je precies in de meest productieve uren op het water zit, waardoor de kans op die ene grote buffel net even iets groter wordt.

Ook bij een halve gidsdag wordt de dag volledig in overleg met de gasten ingevuld.

Tijden zijn dus flexibel in te vullen.

Er zal tijdens de gidsdag minimaal  4 uur effectief gevist worden. Al het materiaal wat nodig is voor deze dag is inbegrepen. Benzine, kosten trailerhelling, gebruik van de boot, hengels, materiaal, aasvissen (optie) en dienstverlening visgids is inclusief. Materiaal wat stuk gaat of verloren wordt,dient te worden vergoed.

Dit geld ook voor gemaakte schade aan de boot of apparatuur. 

Drinken, ontbijt/ lunch dient zelf meegenomen te worden indien er geen gebruik wordt gemaakt van een arrangement. Koffie,thee en Cup-a-soup is gedurende de koudere maanden inbegrepen.

De gasten dienen zelf zorg te dragen voor een geldige visvergunning/vispas. In overleg kan dit door de visgids geregeld worden. 

De visgids is in geen geval verantwoordelijk voor lichamelijk letsel in welke vorm dan ook of verlies en/of schade aan materiaal. Het opstappen en vissen geschied op eigen risico. Het zelf hebben van een W.A. verzekering is een pre. 

 

Locatie 

Er zal in overleg met de gasten een keuze gemaakt worden voor het te bevissen water. Dit zal afhankelijk zijn van meerdere factoren (weersvoorspelling, jaargetijde) en de keuze van visserij en vis-soort. Standaard zal er gekozen worden voor het vissen op de wijde blik, de rivier de Vecht en het hilversums kanaal. Maar ook het vissen op het Gooimeer, randmeren of rivieren behoort tot de mogelijkheden. 

 

 

 


Techniek en visserij keuze

"Elke vorm van visserij is mogelijk tijdens de visdagen. Trollen, verticalen, diagonalen, werpen, dood-aas met de dobber, dropshotten, fireball vissen etc, ". " Iedere keuze heeft zijn charme, en de toepasbaarheid hangt af van het jaargetijde,  wensen van de gast, het type water, de diepte, vis die je wenst te vangen".